De fysiotherapeut Leiden gaat klachten tegen!

Armen  en schouders geven de mens geweldige mogelijkheden. Om dingen te pakken, om te sporten of voor onszelf te zorgen: ze zijn van groot belang om ons leven vorm te geven. Met onze armen pakken we het leven aan, zou je kunnen zeggen.

Juist omdat we onze schouders en armen voor alles gebruiken, is overbelasting zo nu en dan niet te vermijden. Vaak blijkt het moeilijk van de klachten af te komen omdat we de schouders en armen altijd blijven gebruiken. Klachten die in de basis niet zo ernstig zijn kunnen daardoor maanden aanhouden. En dat hoeft niet.

Veel schouder klachten zullen met wat tips en tricks en enkele behandelingen aanzienlijk verbeteren!

In de praktijk blijkt ook dat veel schouder klachten iets te maken hebben met houding van nek en schouders en onnodig hoge spierspanning. Beide kunnen gestuurd zijn vanuit stress, maar dat hoeft niet. In ieder geval zullen houding en spierspanning in de behandeling goed bekeken worden om het herstel mogelijk te maken en terugval te voorkomen.

 

Afwachten of niet?

Het is belangrijk dat een expert uw klachten beoordeelt. Zo is er geen gevaar dat u doorloopt met klachten die rust vereisen. Het is verleidelijk om een klacht die nog niet te erg is te negeren. Dat is niet verstandig: het is immers een signaal van het lichaam!
Wilt u snel weten of u klacht behandeling vereist? De fysiotherapeut Leiden kan in 1 behandeling zien wat voor u de beste aanpak is.

Wilt u snel weten wat u met uw klacht kunt doen?